Uw positie hoger in de organische zoekresultaten van Google!

google-text-img1google-text-img2

Wat dit voor u betekent...

Zoekmachine optimalisatie wint steeds meer terrein, een geoptimaliseerde website biedt de beste kans op online succes. eyeonline is kundig op het gebied van Search Engine Optimization (SEO), we kennen als Google Partner de Google-richtlijnen en houden de trends op het gebied van zoekmachine optimalisatie scherp in de gaten.

We hanteren de juiste dichtheid qua zoekwoorden en bouwen teksten op een natuurlijke wijze op. We maken gebruik van effectieve linkbuilding en kunnen u adviseren over de mogelijkheden.

Ging dat allemaal wat te snel? Onze specialisten leggen u graag uit wat zoekmachine optimalisatie inhoudt en hoe we er voor u voor zorgen dat u zo hoog mogelijk binnen de zoekresultaten naar voren komt.

SEO content

Binnen zoekmachine optimalisatie is een belangrijke rol weggelegd voor SEO content. We gaan als SEO tekstschrijver voor u aan de slag en houden rekening met het onderlinge verband tussen de verschillende pagina’s.

Op die manier werken we aan uw online autoriteit, die Google herkent en waar de zoekmachine u voor beloont met een goede positie tussen de zoekresultaten.We houden de ontwikkelingen van het algoritme van Google goed in de gaten en spelen vlot in op trends of veranderingen.

Technisch optimale realisatie

Zoekmachine optimalisatie gaat bij Eyeonline echter verder dan alleen (interne en externe) content, we zorgen daarnaast voor een technisch optimale realisatie van de website.

Dat betekent in de praktijk dat we Google-vriendelijke URL’s hanteren en ervoor zorgen dat de crawler van de verschillende zoekmachines zo soepel mogelijk door de verschillende pagina’s heen kan gaan.

We voorkomen foutmeldingen en zorgen voor een heldere structuur op de pagina’s zelf. Op die manier werken we aan alle belangrijke aspecten van zoekmachine optimalisatie.

Het resultaat? Een website met een uitstekende vindbaarheid, zodat u via de zoekmachine kunt rekenen op een goede basis voor uw online succes.

Overige diensten