Websites

Jouw website, jouw online visitekaartje.

Onderscheid jouw bedrijf door uniciteit uit te stralen

Een bedrijf zonder website is tegenwoordig bijna niet meer voor te stellen. Via je website maken mensen kennis met je bedrijf, vergaren ze informatie over jouw producten of diensten en kunnen klanten laagdrempelig contact opnemen. Maar zomaar een website bouwen is niet meer genoeg. In de online wereld van duizenden websites en concurrenten wordt je snel overschaduwd en verlies je jouw unieke uitstraling. Laat daarom de experts van Eyeonline jou ondersteunen bij de online tak van jouw bedrijf. Samen bedenken we een uniek design en bouwen we de perfecte website die uitsluitend bij jouw bedrijf past. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw online uitstraling? Neem dan contact op en laat je informeren over de mogelijkheden van een prachtige website van Eyeonline.

WordPress, compleet naar wens & eenvoudig te beheren

Bij Eyeonline bouwen we onze websites graag in WordPress. Het grootste cms ter wereld bied eindeloze mogelijkheden op het gebied van design en functionaliteiten. Tegelijkertijd blijft de achterkant redelijk eenvoudig. Hierdoor zijn website eigenaren voor simpele aanpassingen nooit afhankelijk van andere partijen en kan er snel geschakeld worden.

Bij het bouwen van een WordPress site kijken de experts altijd goed naar de functie van de website. Dit wordt samen met de marketeers omgezet in een conversiegericht design. We zullen de bezoekers stimuleren om bepaalde acties uit te voeren zoals: contact opnemen, offerte aanvragen of andere Call-to-actions. Naast een strak design letten wij bij de bouw van een website altijd op belangrijke SEO pijlers. Zo wordt je website altijd SEO-ready opgeleverd.

Maatwerk websites

Tegenwoordig zijn veel websites gebouwd vanuit een template. De site lijkt op veel andere websites en straalt ook vaak het thema uit. Wil je dit voorkomen en wil je een unieke site die stroomlijnt met jouw bedrijfsvoering en bedrijfsuitstraling? Eyeonline neemt het volledige website traject uit handen. Vanaf de gedachtegang achter de eerste mock-up tot het optimaliseren van conversies op jouw live website of webshop. Wij zijn goed in websites maken en vinden dit ook nog eens heel leuk om te doen. Benieuwd naar wat wij al gemaakt hebben? Bekijk eens onze cases.

De Eyeonline werkwijze

De website experts bij Eyeonline hechten veel waarde aan een gestructureerde werkwijze. Het in samenspraak bouwen van een website is namelijk geen eenvoudig proces. Daarom zorgen we altijd dat we werken met deadlines, hebben we veel contactmomenten en kunt u ten alle tijden meekijken hoe uw website ervoor staat. De Eyeonline werkwijze gaat als volgt:

1. Analyseren website, doelgroep en concurrenten (in samenspraak)

Voordat er ook maar iets wordt gebouwd maken onze experts eerst een aantal grondige analyses. Zo wordt er gekeken naar de concurrentie voor klikprijzen, vergelijkbare websites en advertentieteksten om een goed beeld te krijgen wat de alternatieven zijn van de bezoekers. Daarnaast wordt uiteraard de eigen website geanalyseerd en waar nodig advies gegeven voor aanpassingen. Zo kunnen we een beeld krijgen van de customer journey, en hier met de campagne optimaal op inspelen. Tot slot wordt er samen met jou gekeken naar de doelgroep die bereikt moet worden. Zo weten we waar we hoger moeten bieden of welke doelgroepen we uit kunnen sluiten.

2. Opzet van de campagne

Nadat is besproken wat het doel van de campagne is, wie er bereikt moet worden en welke boodschap er moet worden uitgedragen kunnen onze bouwers aan de slag. Door goed te kijken naar de sterktes en zwaktes van de website wordt er een structuur opgezet die probeert vanaf het begin goede kwaliteitsscore’s te behalen. Bij goedkeuring word deze structuur omgezet in een daadwerkelijke campagne.

Bij het bouwen van de campagne letten de experts op een aantal belangrijke punten. Zo worden biedingen per zoekwoord aangepast aan de voorgaande analyse, de hoogte hangt af van de concurrentie de te behalen positie en kwalitetisscore’s. Met het schrijven van de teksten kijken we altijd naar de huidige resultaten van google, daardoor kunnen de experts opvallende Advertenties schrijven die zorgen voor een hoge CTR.

Nadat de campagne is gebouwd nemen we deze uiteraard samen nog uitgebreid door. Hierdoor weten we zeker dat bij het online zetten van de campagne alles goed staat ingesteld, en we meteen resultaat kunnen boeken.

3. Datagericht optimaliseren

Als de campagne live staat en data heeft verzameld begint het continue proces van optimaliseren. Onze Google gecertificeerde campagne managers monitoren dagelijks de resultaten van de campagne. Door alle data van zowel Google Analytics als AdWords door te spitten komen er mogelijkheden aan het licht die niet voor de hand liggen. Er is naast het aanpassen van klikprijzen namelijk nog veel meer te optimaliseren binnen een AdWords campage,

De campagne wordt waar nodig bijgeschaafd en de resultaten gaan omhoog. Door alles goed te loggen zien we precies waar veranderingen vandaan komen en wat wel óf niet werkt voor jouw campagne. Dit proces blijven we gedurende onze samenwerking herhalen om de klikprijzen zo laag mogelijk te krijgen en zo veel mogelijk conversies te kunnen behalen.

4. Rapporteren en evalueren

Om je goed op de hoogte te houden van de stand van zaken sturen wij elke maand een gepersonaliseerde rapportage. Hierin zie je in één oogopslag hoeveel kliks er zijn geweest, wat de klikprijzen hebben gedaan en hoeveel conversies er zijn geweest. Zo weet je altijd waar je campagne staat en is het eenvoudig om in te schatten op welke vlakken de campagne beter is gaan presteren.

Daarnaast wordt er per kwartaal een uitgebreide rapportage verstuurd. Hierin zie je alle uitgebreide resultaten van het afgelopen kwartaal. Dit verschilt van de locaties van de gebruikers tot de gemiddelde tijd per sessie etc. Deze wordt altijd vervolgd met een evaluatiegesprek met uw campagnemanager. Zo houden we altijd goed contact en staat niemand voor verassingen.

Tot zover websites

Hieronder vindt u nog meer werkzaamheden die u helpen om online sterker te staan