Een nieuwe website nodig? Wij ontwikkelen websites en webshops die voldoen aan jouw wensen en de nieuwste design trends.

Wat dit voor jou betekent...

De mogelijkheden bij eyeonline zijn eindeloos. Het ontwikkelen van een website vraagt om een duidelijke visie, in combinatie met de kennis en kunde op het gebied van coderen, programmeren en ontwerpen. eyeonline brengt de verschillende disciplines op een unieke wijze samen, waardoor we een website volledig kunnen ontwerpen, bouwen en uiteindelijk beheren.

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot het design of heeft u een andere website in uw hoofd die u aanspreekt? Onze professionals gaan er graag mee aan de slag. We zorgen er met web development voor dat u gebruik kunt maken van een professionele website, die slim in elkaar zit en uitstekend voldoet aan de nieuwste trends en uw specifieke wensen!

tps-logorecente-button

Website op maat

Uiteraard ontwikkelen we een website op maat, we hanteren geen standaardpakketten voor web development. Wenst u een mini-website die zo snel mogelijk online kan of zoekt u aan de andere kant naar een volwaardige website met tal van geavanceerde functionaliteiten?

We gaan op basis van uw voorkeuren voor u aan de slag, zodat de website optimaal aansluit bij de doelstellingen die u voor ogen heeft. Web development biedt een maximale flexibiliteit, qua kennis en kunde gaat geen uitdaging ons de pet te boven en gaan we er graag voor u mee aan de slag.

Geoptimaliseerde Landingspagina’s

Heeft u al een website en zoekt u naar mogelijkheden om uw vindbaarheid te verbeteren? We kunnen binnen zoekmachine optimalisatie voor u werken aan geoptimaliseerde landingspagina’s. We zorgen voor externe pagina’s met een uitstekende optimalisatie, vanaf waar we een web van links creëren naar uw websites. Het resultaat?

Een betere vindbaarheid en direct meer bezoekers dankzij de landingspagina’s waarmee we vanuit de zoekresultaten traffic voor u opvangen. We zetten web development in op de wijze die aansluit bij de doelstellingen en uw huidige situatie, zodat u optimaal profiteert van de kennis en kunde die onze specialisten op dit gebied bezitten.

Overige diensten