Webshops

Een webshop die past bij jouw bedrijf en aansluit op jouw doelgroep.

Het online verkopen van producten zit al jaren in de groei. Mensen shoppen steeds meer online wat kansen bied voor online retailers. Maar waar de vraag groeit, groeit het aanbod mee. Vele bedrijven hebben de afgelopen jaren besloten hun producten ook online te gaan verkopen waardoor het aantal webshops flink is gestegen. Daarom is het cruciaal om een goedwerkende webshop te hebben met een design dat is aangepast op jouw bedrijf en op jouw doelgroep. Bij Eyeonline designen en bouwen we al jaren goed converterende webshops. Ben jij benieuwd hoe wij dit voor jouw bedrijf zouden aanpakken?

Neem dan contact op en laat je informeren over de mogelijkheden van een prachtig design van jouw nieuwe webshop.

Contact opnemen

Magento, oneindig veel mogelijkheden

Bij het bouwen van een webshop met veel producten maken wij bijna altijd gebruik van Magento. De oneindige mogelijkheden bieden de kans om de webshop compleet op maat te designen, bouwen en beheren. De functionaliteiten bieden de mogelijkheid om zelfs bij een groot aantal producten er een persoonlijke touch aan te geven.

Het andere grote voordeel waarom bij gebruik maken van Magento® als CMS is de flexibiliteit. Er moet snel geschakeld kunnen worden in een online landschap waar de behoefte, wensen en het koopgedrag van shoppers continu verandert. Daarom zijn de websites die wij bouwen in Magento altijd helemaal op maat gemaakt en is er altijd de mogelijkheid tot snelle aanpassingen in het design of functionaliteiten.

Garanties Magento

Unieke design in uw huisstijl

User experience staat bovenaan

Samen realiseren we een webshop die scoort!

Klaar voor de toekomst

Woocommerce, s’ werelds meest gebruikte e-commerce platform

Voor de kleinere webshops is woocommerce vaak de ideale oplossing.
De WordPress plugin is eenvoudig, stijlvol en fantastisch te personaliseren.
Door het eenvoudige CMS is het mogelijk zelf aanpassingen door te voeren en producten te beheren. Zo heb jij zelf de controle over de webshop en ben je niet langer afhankelijk van ICT’ers. Bij het designen en bouwen van woocommerce webshops letten wij altijd op een conversiegerichte uitstraling.

Door onze jaren ervaring in het bouwen, onderhouden en inrichten van websites weten wij wat werkt! Zo leveren we een design op dat het eenvoudig maakt voor gebruikers om aankopen te doen en deze ook uitnodigt om te converteren. Met een woocommerce website van Eyeonline kan je zorgeloos jouw producten verkopen.

Garanties Woocommerce

Unieke design in uw huisstijl

Gebruikerservaring staat bovenaan

Samen realiseren we een webshop die scoort!

Eenvoudig te beheren voor de shopmanager.

De Eyeonline werkwijze

De webshop experts bij Eyeonline hechten veel waarde aan een gestructureerde werkwijze. Het in samenspraak bouwen van een webshop is namelijk geen eenvoudig proces. Daarom zorgen we altijd dat we werken met deadlines, hebben we veel contactmomenten en kunt u ten alle tijden meekijken hoe uw website ervoor staat. De Eyeonline werkwijze gaat als volgt:

1. Interview

Voordat er ook maar iets van de website op papier wordt gezet houden we eerst een uitgebreid interview. Hierin leren we meer over jouw bedrijf, de branche, de doelgroep en het koopgedrag. Dit vertalen wij in doelstellingen en een uitstraling van de website. Met jouw kennis van het product en onze marketing kennis schetsen we een beeld en vergaren we genoeg kennis voor de designer om aan de slag te gaan.

2. Planning

Nadat er duidelijk is geworden hoe het aangepakt gaat worden maken de designers in samenspraak met de bouwers een uitgebreide planning. Hierin komt naar voren wanneer het design, tussenproducten en de uiteindelijke website wordt opgeleverd. Zo staat niemand voor verassingen en staan er duidelijke doelstellingen ingepland.

3. Design

Met alle informatie van het interview nog vers in het geheugen gaan de designers met plezier aan de slag. Zij vertalen alle kennis en data, in samenspraak met onze marketeers, in een prachtig en werkzaam design. Dit zal worden opgeleverd in een Photoshop bestand waardoor we nog vroeg in het proces veranderingen kunnen aanbrengen. Pas als het gehele design door jou is goedgekeurd beginnen we met het bouwen.

4. Development

Nadat alle pagina’s uitgebreid zijn nagelopen beginnen we met bouwen. De webbouwers van Eyeonline hebben het snel en secuur bouwen van webshops inmiddels tot een kunst verheven. Door slim gebruik te maken van de juiste tools en plugins kan de website snel & geheel naar wens worden opgeleverd.

5. Testing

Als het geheel is gebouwd en naar wens is omgezet in een website zijn we klaar om online te gaan. Maar voordat we dit doen zal er altijd een team ICT’ers elk hoekje en gaatje van de website nalopen op fouten. Zo weten we zeker dat alle functionaliteiten werken en dat er niet na de livegang nog fouten worden ontdekt.

6 .Delivery

Alles gereed om live te gaan? Wij zetten de webshop in ze geheel online. Daarna hebben jullie alle toegang en rechten om de website naar wens aan te passen. Rechtelijk gezien zijn jullie de eigenaar zowel de website als het design. Nu is het wachten tot de conversies gaan binnen stromen.

Bent u benieuwd geworden hoe een samenwerking met Eyeonline voor jou zou verlopen?

Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden

Contact opnemen

We kunnen je ook helpen met