Video's zijn aantrekkelijk, trek nieuwe klanten met een bedrijfsvideo!

Zo gaat het in z’n werk...

Een bedrijfsvideo laat in bijvoorbeeld slechts 1 minuut zien waarom u onderneemt, hoe u dat doet en wat u onderscheidt van uw concurrentie. Wilt u een verpletterende indruk achterlaten bij uw bezoekers of uw bedrijf op een professionele wijze introduceren?

Een bedrijfsvideo is het ideale middel, we kunnen u daar bij Eyeonline uitstekend mee van dienst zijn. We komen graag bij u langs om de beelden te maken en werken daarvoor uitsluitend met professionele apparatuur.

Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met een animatie, bijvoorbeeld wanneer u de bedrijfsvideo op een speelse of meer abstracte manier wenst te laten ontwikkelen.

Professionele bedrijfsvideo

Het zijn uw wensen en doelstellingen die de basis vormen voor een geslaagde bedrijfsvideo. Wenst u een voice-over of wilt u uw huisstijl op een duidelijke manier terug laten komen?

Heeft u een goed beeld van hoe de bedrijfsvideo eruit dient te komen te zien of zijn er elementen die u er juist niet in voor wilt laten komen?

Onze grafisch specialisten gaan er graag voor u mee aan de slag. We zorgen op die manier voor een professionele bedrijfsvideo, waarmee u een uitstekende indruk kunt maken op uw klanten of bezoekers.

Zo gaat het in z’n werk...

Heeft u al een bedrijfsvideo en wilt u vaker profiteren van de exposure en mogelijkheden van film? Wij helpen u uw eigen YouTube-kanaal op te starten, waarmee u een potentieel miljoenenpubliek kunt bereiken.

Via YouTube heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke gezicht te laten zien of kunt u de doelgroep op een innovatieve manier bereiken. We adviseren u graag over de mogelijkheden, bijvoorbeeld in combinatie met een campagne via de verschillende sociale media.

Een bedrijfsvideo of een eigen YouTube-kanaal draagt op een belangrijke manier bij aan de basis voor uw online succes.

Overige diensten