Google Adwords Adverteren

Zoekmachine Adverteren: Google Adwords

Google Adwords adverteren organisch

Google Adwords adverteren

Google AdWords biedt u de mogelijkheid heel gericht te adverteren in de meest populaire zoekmachine ter wereld. Google heeft een enorm marktaandeel en de zoekmachine vormt voor veel mensen het startpunt wanneer zij op zoek gaan naar producten of diensten. Het is wat dat betreft de ideale plaats om te adverteren, eyeonline zet als Google Partner een effectieve en succesvolle AdWords-campagne voor u op.

We kennen de mogelijkheden en beschikken over een uitgebreide ervaring, waardoor we u uitstekend kunnen aangeven wat u kunt verwachten. Wenst u een groot aantal nieuwe bezoekers te verwelkomen of juist heel gericht te adverteren? Wij stemmen de Google AdWords campagne af op tal van eigenschappen van uw specifieke doelgroep.

Google AdWords campagne opzetten

Heeft u een duidelijk doel voor ogen of zoekt u een partij die hierover met u kan meedenken? We kennen de mogelijkheden van Google AdWords en kunnen u op basis daarvan adviseren over de ideale campagne.Vervolgens zetten we de Google AdWords-campagne voor u op, aan de hand van het budget dat u daarvoor maandelijks beschikbaar heeft. U betaalt slechts bij resultaat, waardoor u kunt rekenen op een maximale efficiëntie en effectiviteit. Google rekent af per klik, wat betekent dat u voor iedere investering ook daadwerkelijk een bezoeker op uw website mag verwelkomen.

De Eyeonline garanties

  • Altijd toegang tot uw campagne met uw eigen inlog
  • Gepersonaliseerde maandelijkse rapportages
  • Persoonlijk contact met uw eigen campagnemanager
  • Gecertificeerde experts met ervaring in SEA

Feiten en cijfers over SEA

50% van de bezoekers ziet niet het verschil tussen Adwords en organische resultaten.

Op de eerste positie zit een doorklik ratio van meer dan 7%

Gemiddeld verdient een bedrijf €3 bij het uitgeven van €1,60 in Adwords

Beheer en resultaat

Vervolgens kunnen we voor u het beheer voeren over de Google AdWords-campagne. We houden deze nauwgezet in de gaten en sturen daar waar nodig direct bij.

We rapporteren u de resultaten van de campagne en laten zien welke zoekwoorden de meeste hits opleveren en waarmee u de meeste conversies behaalt.

In onderling overleg optimaliseren we de campagne, zodat u uw marketingbudget zo effectief en efficiënt mogelijk kunt inzetten.

Eyeonline is altijd op zoek naar resultaat, we gebruiken Google AdWords als middel om de basis te leggen voor uw online succes.

Tot zover Google AdWords Adverteren

Hieronder vindt u nog meer werkzaamheden die u helpen om online sterker te staan