De inhoud van uw website is belangrijk, goede content zorgt voor conversie!

 

Zo gaat het in z’n werk...

Web content marketing vraagt om een andere benadering dan reguliere copy. We werken bij eyeonline met jonge enthousiaste schrijvers die als geen andere weten hoe we online lezen.

Teksten zijn uitstekend scanbaar en leveren binnen een fractie van een seconde een beeld op van welke informatie er beschikbaar is. De web content draagt op die manier niet alleen bij aan een goede informatievoorziening, het zorgt daarnaast voor een belangrijk stuk conversie.

Uiteraard houden we binnen content marketing rekening met zoekmachine optimalisatie, waardoor uw website een goede positie zal bereiken binnen de Google zoekresultaten.

 

Informatief en wervend

Uw web content krijgt standaard een informatief en wervend karakter mee, dat volledig aansluit bij de huidige deeleconomie. Sharing is caring, we helpen u belangrijke informatie voor uw bezoekers te delen om daarmee vervolgens business te genereren. We gebruiken web content om uw verhaal over het voetlicht te brengen.

Onze professionele web-schrijvers weten als geen ander welke informatie aanslaat en hoe ze dit het best kunnen brengen. Dat betekent dat u kunt rekenen op een helder verhaal, dat online bijdraagt aan de basis van uw succes. Heeft u zelf specifieke wensen met betrekking tot uw web content? Onze schrijvers gaan er graag mee aan de slag, zodat u kunt rekenen op een website met body.

Web content voor uw vindbaarheid

Web content marketing draagt optimaal bij aan de vindbaarheid van uw website, door het juiste gebruik van zoekwoorden. We maken voor u een analyse of gaan aan de slag met de zoekwoorden zoals u die eerder heeft vastgesteld.

Uw web content is overtuigend en informatief, terwijl deze aan Google laat zien waar de website over gaat en op welke zoektermen u een goede positie binnen de zoekresultaten verdient.

Op die manier draagt web content op verschillende manieren bij aan de basis voor uw online succes, zodat u de handen vrij heeft om te ondernemen en voor uw klanten te werken.

Meer lezen over Zoekmachine Optimalisatie (SEO)… »

Overige diensten